#weareburoproject

ONZE MISSIE

“Buro Project creates great workplaces where teams connect to get work done. We produce a happy work environment which encourages loyalty and inspiration. We know how to transform your office into a home base which attracts talent, embraces corporate values and as such welcomes customers. Our office design facilitates your workforce to excell and deliver. We believe the joy of working is the key to success. Buro Project makes it happen.” 

#WEAREBUROPROJECT

Buro Project is uw partner voor kantoorinrichting. We ontwerpen en realiseren inspirerende kantooromgevingen waar zowel u als uw medewerkers zich thuis voelen. Wij ontwerpen het perfecte kantoor, op maat van u, uw bedrijf en uw werknemers. En al het voorgaande doen we in het kader van het Nieuwe Werken. De manier van werken en de werkomgeving zijn op korte tijd sterk veranderd. Onze focus ligt op het design van de kantooromgeving met oog voor nieuwe technologieën en functionaliteit. Een aangename werkomgeving draagt bij tot een positieve werksfeer.

Stimulerende vergaderruimten, zithoeken, multifunctionele lounges voor lunch en ontspanning en flexibele ergonomische werkplekken, ... om zowel spontaan overleg, teambuilding als geconcentreerd werk te faciliteren. De huidige generatie werknemers beslist zelf welke ruimte het beste aansluit bij de uitvoering van zijn/haar taken.

Bij Buro Project starten we steeds vanuit uw wensen en uw verhaal. De klant staat bij ons echt centraal. We luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Vanuit deze intake maken wij een creatief en functioneel ontwerp op maat, aangepast aan uw specifieke noden en wensen en die van uw medewerkers. Dankzij ons uitgebreid Backoffice team coördineren wij uw project van eerste gesprek tot oplevering en ingebruikname.

CONCEPT PLACE

Onze Concept Place is onze showroom, en tegelijk ook onze werkplek. Opgebouwd van een lege ruimte naar de plek die het vandaag is. Gelegen net naast de E40 in Aalst en te herkennen aan de lichtgevende letters op het gebouw. Dit is de plek waar wij alle facetten van het Nieuwe Werken hebben toegepast in onze eigen werkomgeving. Speelsheid en serieux gecombineerd in één ruimte, verschillende werkplekken voor verschillende taken en de nieuwste trends op het vlak van interieur en design. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat onze medewerkers zich hier echt thuis voelen.

Kom eens langs, we leiden je graag rond!

CONCEPT PLACE

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer informatie over uw komend project.

Lees meer