Homes for
Human Capital

Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten en hun medewerkers. Daarnaast zijn we uiteraard net zo begaan met ons eigen team, onze partners, onze families en bij uitbreiding onze leefwereld. We omarmen hier dan ook de circulaire economie alsof er geen kwalijke virussen bestaan. Wij geloven dat een duurzaam evenwicht de sleutel vormt tot succes dat het louter financiële overstijgt. Productiviteit is immers in grote mate afhankelijk van mentale weerbaarheid en daarom benaderen we medewerkers als mensen, niet als machines.

Druk kan niet zonder geluk. Een werkplek moet dus ook een bron van energie zijn; een aangename bedrijfscultuur die zich vertaalt in een stimulerende omgeving, zowel fysiek als emotioneel, is meer dan ooit essentieel. Het gaat om de connectie tussen persoon en plaats, en net daar maken wij het onderscheid. Van analyse tot concept en van ontwerp tot realisatie geven wij vorm aan de inrichting die invulling geeft aan de job. De vraag naar antwoorden groeit en onze luisterbereidheid én eigenzinnigheid maken de zoektocht alleen maar eenvoudiger.

Via verrassende samenwerkingen vinden we vaak oplossingen in onverwachte hoek. Ja, we durven er gerust voor uit te komen, we zijn toonaangevend!

Dompel u onder in onze Concept Place

Bijna 20 jaar ervaring

2002 – Frédéric de Kriek richt Buro Project op

2005 – Jurgen Taeldeman treedt toe als Partner

2013 – De Concept Place wordt ingehuldigd en in gebruik genomen

Totaalconcepten zijn een feit en de mogelijkheden zijn eindeloos

25 gemotiveerde medewerkers dragen bij tot een persoonlijk ontwerp op maat

2020 – Go Forest en Buro Project werken samen aan een groenere wereld

Benieuwd naar onze werking en meerwaarde?

Vertel het ons. We bespreken het met plezier hier bij ons in de Concept Place, een soort ‘immersive virtual reality’-ervaring, maar dan gewoon echt.

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 AalstNatiënlaan 163 bus 21

8300 Knokke

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646