Yes, our work floor
is our showroom.

“Niet voederen”, zou er op onze bureaus kunnen staan. Want de plek waar wij geïnteresseerde ondernemingen rondleiden én onze kunstjes tonen is ons eigen kantoor. Kom je verwonderen over de talloze organisatorische, esthetische, ergonomische, akoestische en creatieve mogelijkheden in kantoorinrichting. Zo efficiënt werken onze twee Concept Places! We inspireren je graag in onze Concept Place Oost-Vlaanderen (Aalst) of West-Vlaanderen (Knokke).

Bezoek onze Concept Place Oost-Vlaanderen.

Dit is de plek waar we alle aspecten van het ‘Nieuwe Werken’ toepassen. Recent hebben we daar ook ‘physical distancing’ aan toegevoegd voor een nog gezondere en veiligere kantooromgeving. Onze ruimte is speels en functioneel, een combinatie die mensen zowel stimuleert als faciliteert. Verschillende werkplekken dienen verschillende taken, zodat er overal plaats is voor de juiste focus. Het interieur en design zijn hedendaags, maar niet te trendgevoelig. Wij combineren huiselijk én hip, want die warme, geborgen sfeer haalt het beste uit onze – en uw – medewerkers. Bekijk onderaan meer impressies van onze Concept Place te Aalst.

Onze gloednieuwe Concept Place West-Vlaanderen.

We zijn trots aan te kondigen dat Buro Project uitbreidt. Jezelf inspireren in kantoorinrichting of kantoormeubilair kan vanaf nu ook in onze Concept Place te Knokke. Zo willen we nog dichter staan bij elke onderneming met de kwalitatieve en flexibele service waarvoor we gekend staan. Adres: Natiënlaan 161, 8300 Knokke-Heist.

Concept Place West-Valanderen

Neem een kijkje.

Benieuwd of we onze belofte kunnen waarmaken? Laat ons u overtuigen en inspireren tijdens een bezoek aan onze Concept Place.

Rondleiding
Door het formulier te verzenden gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonlijke gegevens conform het privacybeleid.

U ontvangt een bevestigingsmail.

Zie zelf hoe wij verder kijken.

Met onze aanpak blijven wij heel dicht bij de mens zelf. Ons vak vereist technisch meesterschap, maar dat is slechts het middel. De juiste kleuren, schikking, materialen, stoffen, lichtinval, oriëntatie… Elke keuze moet bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers. Maar dat weerhoudt ons niet om af en toe de verkeerde keuze te maken – weliswaar in ons eigen kantoor – want uit elk experiment leren we iets. Om te verbeteren moeten we durven vernieuwen.

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 AalstNatiënlaan 163 bus 21

8300 Knokke

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646