Yes, our work floor
is our showroom.

We practice what we teach in our Concept Places.

Er is geen betere manier om jezelf te inspireren in de wereld van kantoorinrichting dan door te voelen en te zien. Onze twee Concept Places zijn unieke plekken waar wij geïnteresseerde ondernemingen rondleiden. We tonen hoe deze omgeving in ‘real life’ als een fantastische werkplek wordt ervaren door onze collega’s . Kom je verwonderen over de talloze organisatorische, esthetische, ergonomische, akoestische en creatieve mogelijkheden in kantoorinrichting. We inspireren je graag in onze Concept Place Oost-Vlaanderen (Aalst) of West-Vlaanderen (Knokke).

Concept Place Oost-Vlaanderen.

Dit is de plek waar we alle aspecten van het ‘Nieuwe Werken’ toepassen. Recent hebben we daar ook ‘physical distancing’ aan toegevoegd voor een nog gezondere en veiligere kantooromgeving. Onze ruimte is speels en functioneel, een combinatie die mensen zowel stimuleert als faciliteert. Verschillende werkplekken dienen verschillende taken, zodat er overal plaats is voor de juiste focus. Het interieur en design zijn hedendaags, maar niet te trendgevoelig. Wij combineren huiselijk én hip, want die warme, geborgen sfeer haalt het beste uit onze – en uw – medewerkers. Bekijk onderaan meer impressies van onze Concept Place te Aalst.

Onze gloednieuwe Concept Place West-Vlaanderen.

We zijn trots aan te kondigen dat Buro Project uitbreidt. Jezelf inspireren in kantoorinrichting of kantoormeubilair kan vanaf nu ook in onze Concept Place te Knokke. Zo willen we nog dichter staan bij elke onderneming met de kwalitatieve en flexibele service waarvoor we gekend staan. Adres: Natiënlaan 161, 8300 Knokke-Heist.

Concept Place West-Valanderen

Neem een kijkje.

Benieuwd of we onze belofte kunnen waarmaken? Nood aan inspiratie in de laatste trends in kantoorinrichting? Laat ons u inspireren tijdens een bezoek aan onze Concept Places.

Via onderstaande buttons kan je jouw gewenste locatie kiezen en rechtstreeks een bezoek in onze agenda inplannen.

Zie zelf hoe wij verder kijken.

Met onze aanpak blijven wij heel dicht bij de mens zelf. Ons vak vereist technisch meesterschap, maar dat is slechts het middel. De juiste kleuren, schikking, materialen, stoffen, lichtinval, oriëntatie… Elke keuze moet bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers. Maar dat weerhoudt ons niet om af en toe de verkeerde keuze te maken – weliswaar in ons eigen kantoor – want uit elk experiment leren we iets. Om te verbeteren moeten we durven vernieuwen.

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 AalstNatiënlaan 163 bus 21

8300 Knokke

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646