Cookie & privacybeleid

Cookiepolicy

Wat zijn cookies?

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer bij het bezoek aan onze website. De daarin opgeslagen informatie zoals bijvoorbeeld uw taalkeuze worden onthouden om een volgend bezoek te vergemakkelijken.

Welke cookies gebruiken we en waarom?

Functionele cookies

De functionele cookies registreren uw ingegeven voorkeuren en herkennen u als bezoeker wanneer u de website opnieuw bezoekt. De functionele cookies hebben als voordeel dat de bezoeker zijn voorkeuren niet steeds opnieuw moet ingeven, zodat de website makkelijker te gebruiken is. U kan deze functionele cookies verwijderen via de instellingen van de browser. Hierover kan u verder meer informatie vinden.

Analytische cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google in het kader van de diensten van Google Analytics. We gebruiken deze dienst om bij te houden hoe onze bezoekers de website gebruiken en dit met als doel de functionaliteit van onze website te verbeteren. Deze rapportering is gekoppeld aan uw IP-adres.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies verwijderen en/of uitschakelen

De meeste internetbrowsers zijn zo ingesteld dat ze cookies automatisch accepteren. Via de browserinstellingen op uw computer kan u echter reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de help functie van uw browser. Let op: als u deze cookies verwijdert of weigert, kunt u mogelijks niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik maken.

Vragen?

Contacteer ons voor meer informatie op info@buroproject.be

 

Privacybeleid

Deze privacy policy ("Privacy Policy") regelt de verwerking van uw persoonsgegevens als een onderdeel van uw gebruik van onze website en de diensten die daarmee gepaard gaan. De verwerking van uw persoonsgegevens wordt uitgevoerd door Buro Project als verantwoordelijke voor de verwerking, met zetel te Keppekouter 9, 9320 Aalst. Ingeschreven in de KBO met nummer 0478.993.027.

Door het gebruik van onze website/diensten gaat u akkoord met ons Privacybeleid. Wij behouden ons het recht om dit Privacybeleid regelmatig te wijzigen. De laatste versie van ons Privacybeleid zal steeds op deze pagina terug te vinden zijn.

Welke persoonsgegegevens verwerken wij?

Wij verwerken mogelijk de volgende persoonsgegevens, afhankelijk van de producten of diensten die u bij ons afneemt:

* Voor- en achternaam

* Bedrijfsnaam

* E-mailadres

* Gegevens over jouw activiteiten op onze website

* Overige gegevens die u zelf actief aan ons verstrekt door het invullen van het contactformulier op onze website of door contact op te nemen via e-mail of telefonisch

Met welk doel verwerken wij uw persoonsgegevens?

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

* Wettelijke verplichtingen

* Uitvoeren van een overeenkomst

* Versturen van nieuwsbrieven waarvoor u zich heeft aangemeld

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij delen uw persoonsgegevens enkel met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van veiligheid te garanderen. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

MailChimp

Voor het versturen van nieuwsbrieven, waarvoor u zich actief heeft aangemeld via onze website, gebruiken wij MailChimp. Hierin importeren wij e-mailadressen in lijsten. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden na toestemming van de betrokkene. 

Google Analytics

We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geanonimiseerd en versleuteld. Het zogeheten 'delen van gegevens' met Google is uitgeschakeld. Tot slot gebruiken we de Google Analaytics-cookie niet in combinatie met andere diensten van Google. 

Rechten van de betrokkene

Als betrokkene heb je steeds het recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Om van je rechten gebruik te maken kan je ons steeds contacteren via info@buroproject.be. Om er absoluut zeker van te zijn dat dit verzoek door jou persoonlijk wordt gedaan, vragen we om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Let er op dat je hierbij je gevoelige gegevens zwart maakt (zoals je foto, rijksregisternummer, etc.). Dit volledig ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk op je verzoek en dit uiterlijk binnen de twee weken.

Indien je rechten niet worden gerespecteerd heb je steeds de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie. 

Bewaartermijnen

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben verkregen of verzameld en van eventuele wettelijke verplichtingen om gegevens te bewaren. Indien je hier verdere vragen over hebt kan je ons steeds contacteren via info@buroproject.be