Smart workspaces for happy people

Kantoorinrichting op maat.

Een stimulerende en connecterende kantooromgeving bepaalt mee het succes van jouw organisatie. Nu er licht aan het einde van de COVID-tunnel is, verwachten werknemers een flexibelere werkomgeving passende bij hun werkritme. Buro Project helpt jou in het bepalen van een optimale kantoorinrichting op maat van uw wensen. Heeft u een zone of individuele ruimte die u graag wil transformeren naar een functionele én esthetisch uitnodigende plek voor uw werknemers? Wij helpen u graag van ontwerp tot realisatie.

 

 

De Rocker Logistics

 

Kantoorinrichting op maat: Hoe geven we deze vorm en hoe vullen we die in?

Het gehele proces, klein of groot, doorloop je met een vast team van 3 medewerkers: een accountmanager, een interieurarchitect en een administratieve opvolging. We bespreken vooraf grondig welke kantoorinrichting op maat is van jouw DNA, functionele en esthetische verwachtingen. Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten, hun medewerkers en hun omgeving. In onze voorstellen houden we rekening met duurzame producten en leveranciers, maximaliseren we de circulariteit van het meubilair en denken we na hoe onze ontwerpen een maximale sociale en ecologische impact hebben.

Onze sterkte als gevestigde Belgische onderneming.

Als diepgewortelde Belgische onderneming met reeds 20 jaar ervaring, heeft de wereld van kantoorinrichting op maat geen geheimen meer. Deze expertise wordt aangevuld met een nog belangrijker element: een visie. Buro Project wil slimme werkplekken creëren die een positieve impact hebben op haar omgeving. Waar werknemers met plezier naar toe komen. Smart workplaces for happy people. 

En uiteraard start deze visie bij ons eigen team. We practice what we preach. Zo kan u inspiratie opdoen voor uw kantoorinrichting op maat in onze eigen werkplekken, omgedoopt tot ‘Concept Places’. Geen betere manier om te ervaren hoe ons team elke dag streeft naar de beste service voor elke klant. Voor, tijdens én na elk project kan u steeds rekenen op een vaste contactpersoon en korte communicatielijnen.

Buro Project is specialist in het uitdenken van uw kantoorinrichting op maat, van concept tot uitvoering. Wij treden graag met u in gesprek om te sparren over uw vragen of uitdagingen. Wil u eerst starten met één ruimte te herinrichten? Of wil u direct een volledige verdieping laten herinrichten? Kantoorinrichting op maat laten maken in combinatie met bestaande elementen in jouw kantoor? Alles kan. Een overzichtspresentatie van onze services en ons verhaal kan u downloaden in pdf formaat hieronder.

 

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 AalstNatiënlaan 163 bus 21

8300 Knokke

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646