Acerta

Klant Acerta
Jaar 2018
Sector HR

Good question.

Wie wil ondernemen, heeft een houvast nodig. Acerta biedt die ondersteuning en zekerheid; een positieve sfeer en open dialoog staan daarbij centraal. Hoe kunnen we dat laagdrempelige onthaal maximaal faciliteren?

Great work.

Acerta is georganiseerd rond 4 pijlers. Deze waarden vormen ook de kern van het totaalconcept van onze ontwerpers. Door 4 zones – zeg maar ‘kamers’ – af te bakenen met verschillende meubels, vloeren en wandbekleding, kunnen we telkens focussen op een specifieke pijler en sfeer.

Met het Home Office aan de ingang heten we elke klant of bezoeker onmiddellijk welkom. Dit levendige onthaal, waar mensen eenvoudig oogcontact kunnen maken, straalt een rustgevende kracht uit. Dat is de klantgedrevenheid van Acerta in de praktijk gebracht. De Lounge onderhoudt gasten met brochures en bijkomende informatie.

Hier tonen we de trots die Acerta graag overdraagt op haar klanten. Het Green House is bestemd voor ondernemers: hier kunnen ze in alle rust vergaderen en samen innovatieve ideeën ontwikkelen en ambitieuze plannen maken. In de Bistro scheppen we de ideale omstandigheden voor informele gesprekken en direct overleg. Kom langs, plug in en connecteer.

ergonomisch kantoormeubilair

Door te variëren met de inkleding roepen we in verschillende ruimtes een specifieke ambiance op.

De open sfeer van het onthaal werd ook vertaald naar de werkplekken, vergaderruimtes en cafetaria.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646