AG Solution

Klant AG Solution
Jaar 2020
Sector Industriële automatisatie

Good question.

Om de nieuwe huisstijl volledig uit te dragen, hebben we het kantoorontwerp van AG Solution tot in de details verfijnd. Voor deze grote speler, die intelligente oplossingen bouwt over heel Europa, gingen we zelfs over de landsgrenzen heen. Het kantoor in Antwerpen stond als eerste op onze lijst waarna Barcelona en Madrid al snel volgden.

AG Solution
Ag Solution

Great work.

Het team van AG Solution laat zich niet afschrikken door kleur en ritme. Hun kleurenpalet komt stijlvol naar boven in de tapijten, wanden en meubels. In de vergaderzalen en brainstormplekken worden de stemkleuren dan weer ingetoomd via akoestische snufjes. De ruime variatie aan zit en sta werkplekken voorziet dynamiek én de mogelijkheid om gerust eens de benen te strekken of er languit voor te gaan.

AG Solution

Voor de Spaanse kantoren verzamelden we alle meubels in België en vervoerden we het via onze eigen partner naar Barcelona en Madrid. Op deze manier werd ons maatwerk op een afstand met hetzelfde oog voor detail en vakmanschap in elkaar gezet.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646