Berlitz

Klant Berlitz Brussel
Jaar 2016
Sector Onderwijs

Good question.

Cruciale wensen voor het interieurontwerp: ontvangstbalie, licht, open kantoor, ruimte, modern, warm en met groeimogelijkheid.

De Berlitz studenten in de pauze tot rust laten kunnen komen, individuele kluisjes en lockers,  kasten en opbergruimte en last but not least ruimte om te “chillen”. Een frisse en moderne uitstraling!

Great work.

Een traditioneel kantoor omgetoverd tot een geheel op maat gemaakt concept. Het ontwerp van de nieuwe receptie en balie vormen het uitgangspunt voor het concept voor het nieuwe Berlitz kantoor. De op maat gemaakte balie biedt dankzij zijn ronde vormen een warme uitstraling en de vele zitjes geven bezoekers het gevoel altijd welkom te zijn. De gangzones verbinden alle centrale ruimtes en bieden zicht op de leszalen. Deze vroeger donkere en gesloten ruimtes en zijn nu ruimtelijk, licht, vernieuwend, open en sfeervol. Er zijn open en gesloten kantoren die onderling worden gescheiden door hout en glas. Alle tot loungeplekken omgetoverde centrale punten zijn met elkaar verbonden en bieden uitzicht op de receptie.

 

De dynamiek van de kleuren en prints zijn afgestemd op de levendige medewerkers. De grote wand is behangen met de historiek van het instituut . Frisse, hippe kleuren voor vloer en meubelmaatwerk maken het fris en licht.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 Aalst

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646