Bostoen

Klant Bostoen
Jaar 2018
Sector Vastgoed

Good question.

Ontwikkeling van een nieuw kantoorconcept met sociaal hart, vergadercentrum en koffiebar. Bij Bostoen staan innovatie, een duurzame relatie en groei centraal.

Bostoen wilde graag een state-of-the-art kantoor met een werkomgeving die bij die visie past. Een aantrekkelijk interieurconcept om werknemers te motiveren op een gezonde manier aan het werk te gaan. Daarnaast moest er een goede balans zijn van werkplekken en overlegplekken. Flexibiliteit speelt een belangrijke rol: de werkomgeving voorbereiden op de verdere groei van Bostoen en polyvalent voor interne en externe evenementen.

Great work.

We hebben het nieuwe sociale hart ontwikkeld voor Bostoen. De gebruikte materialen en kleuren spelen in dit project een grote rol. In het ontwerp werd groen de warme hoofdkleur, in diverse schakeringen en door het hele gebouw te vinden in combinatie met hout.

In het interieurplan creëerden we een goede verdeling van werk- en overlegplekken. Zo ontstond er een dynamische en open werksfeer.

Bostoen

Het gebouw van Bostoen is rondom omgeven met een zacht glooiend graslandschap. Door het glazen gebouw, waarin Bostoen is gevestigd, loopt nu een ‘green movement’, oftewel een groene beweging met veel planten en een grote moswand met logo aan het onthaal. ‘Binnen’ en ‘buiten’ leggen hierdoor een duidelijke verbintenis. Het landschap stapt naar binnen, het kantoor reikt naar buiten.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646