Coiffure.org

Klant Coiffure.org
Jaar 2019
Sector Dienstverlening

Good question.

Coiffure had voor hun nieuw kantoor in Gent nood aan een plek waar verschillende zones netjes en natuurlijk op elkaar aansluiten. Als vereniging van werkgeversorganisaties in het kappersberoep verdedigt Coiffure de belangen van haar leden in de sector en treedt het op als overkoepelend orgaan. Ze voorzien niet alleen een discussieplatform voor beroepsonderwerpen, maar helpen ook de economische- en werkrelaties te bevorderen tussen de leden. Daarnaast biedt Coiffure ook opleidingen, evenementen, promoties, wedstrijden én meer. Hoe creëren we een plek waar al deze functies mogelijk zijn?

Great work.

Van een gedateerd canvas naar een ruimte op maat. Coiffure verhuisde naar een ruim plateau in een hoog kantoorgebouw. Om ervoor te zorgen dat er een match was tussen het interieur van dit nieuwe kantoor en het dynamische karakter van de organisatie, werd de hele ruimte aanzienlijk opgefrist. Om het plaatstekort op te lossen, voorzagen we multifunctionele zones die naadloos in elkaar overlopen. De verdieping is een ruime mix van confidentiële en afgesloten kantoren, open space, flexwerkplekken, vergaderzaal, overlegplekken, cafetaria en een lounge zone.

Kleine accenten doorheen de zones tonen de speelse doch professionele aard van Coiffure aan.

Zuilen die de ruimte kunnen breken, worden mooi in het ontwerp verwerkt.

De combinatie van tapijt, behang en sfeerverlichting zorgen voor aan atypische, toch professionele look van de vergaderruimte.

Coiffure

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646