Extra Power

Klant Extra Power
Jaar 2019
Sector Energie

Good question. 

Bij nieuwbouwprojecten is er vaak sprake van een grote mate van carte blanche. Deze vrijheid qua kantoorinrichting genereerde heel wat energie en enthousiasme, zowel bij Extra Power als bij ons Buro Project team. Het doel van onze samenwerking? Van het nieuwe kantoor in Beernem een visueel aantrekkelijke én aangename werkplek maken die aansluit bij de look and feel van het bedrijf. Hierbij was het belangrijk om een eenheid te creëren met natuurlijke en warme elementen die bij de huisstijl passen, al mocht dit hier en daar wat afwijken.

Extra Power
Extra Power

Great work. 

Voor dit totaalproject – waarbij welzijn en samenwerking vooropstaan – bepaalden we de indeling, de op maat gemaakte inrichting en het losse meubilair. Ook de verlichting, die de klant zelf heeft aangeschaft, hadden we voor hen ontworpen. Daarnaast is er zorgvuldig geïnvesteerd in duurzame, ondersteunende voorzieningen, zoals betere ergonomische bureaustoelen, zit-sta werkplekken, HUB’s, etc. Ook zorgden we voor voldoende variatie in sfeer tussen de verschillende werkplekken zodat er een creatieve en vrolijke eenheid ontstaat.

Extra Power
ergonomisch kantoormeubilair

• Standing desks zijn een quick win op vlak van productiviteit. Even rechtop staan zorgt er namelijk voor dat de hersenen actiever worden. Ideaal voor na de lunch of koffiepauze.

Bijzondere lampen werpen hun licht op het werk van Extra Power.

Extra Power

Gordijnen in combinatie met glazen wanden maken van privacy een flexibele kwestie.

Extra Power

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646