KUL Faculty Club

Klant KU Leuven
Jaar 2018
Sector Overheid en Onderwijs

Good question.

KUL Faculty club is de ideale locatie voor restaurant, zaalverhuur, congressen, vergaderingen en terrasgenot in de Garden Lounge. Ideaal vanwege ruime gratis parkeergelegenheid en uniek vanwege het historische kader van het Groot Begijnhof te Leuven

Een inspirerend ontwerp maken voor de totale herinrichting van restaurant en zalen. De bedoeling is om voor elke bezoeker een wow-effect te creëren en dat warme gevoel te geven van relaxed vergaderen tot dineren.

Great work.

De complete “make-over” van vloer, plafond, wanden, toiletten, verlichting, bar, meubilair en raamaankleding.  Alles is aangepakt en schitterend vernieuwd.

Het geheel is spectaculair mooi geworden en zal iedereen het gevoel geven graag en snel weer terug te willen komen. De ruimtes voelen warm, comfortabel, chique, en sfeervol aan. Voor elke gelegenheid én elk moment van de dag. Het plaatje klopt!

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646