Een opfrissing voor La Lorraine Erpe-Mere

Klant La Lorraine Erpe-Mere
Jaar 2020
Sector Industrie

Good question.

La Lorraine, het Belgische familiebedrijf dat reeds 80 jaar een stevige passie voor bakken heeft, besloot om haar DNA door te trekken in haar hoofdzetel in Erpe-Mere. Zo besloten ze de huidige entree en de kantoorruimtes om te toveren tot een authentiek geheel waar hun gepassioneerde werknemers met plezier naar toe komen. Voor de receptie, die ook dienst moet doen als wacht- en werkruimte, wensten ze natuurlijke kleuren en materialen die de ambachtelijke sfeer van het brood bakken accentueren.

La Lorraine
la Lorraine

Great work.

De gekozen kleuren en materialen verbinden de verschillende ruimtes en zorgen voor een modern ensemble. Hierbij heeft elke ruimte duidelijk zijn eigen functie zonder samenhang te verliezen. De natuurlijke kleuren, toon op toon combinaties, de houten accenten, de stoffen bekleding van de kasten en de verlichting creëren een harmonie die de waarden en huisstijl van La Lorraine volledig uitdraagt. Een sterk statement naar hun team en de buitenwereld!

La Lorraine
la Lorraine

De lampen van het onthaal versmelten als het ware in het houten design.

Ergonomisch kantoormeubilair_La Lorraine

Door de stoffen door te trekken op allerlei ondergronden voegen we een natuurlijke charme toe aan de ruimtes.

La Lorraine

Moderne, tijdloze accenten leggen de basis voor komende generaties.

La Lorraine

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646