Inside Ota Insight

Klant Ota Insight
Jaar 2018
Sector Technologie

Good question.

Ota Insight zoekt de winnende huisvesting als oplossing voor de War for Talent in hun branche. Waar we aan denken: Een dynamisch flexkantoor, meerdere stilteruimtes, meetingpoints, loungeplekken, kleine ruimtes voor overleg en video conferencing, een brainstormruimte en een coole bar met biljard en schommels.

Kantoorinrichting - OTA INSIGHT

Great work.

De samenwerking met Ota Insight  is een voorbeeld van een Super creatieve collab waarbij de leukste ideeën werden gerealiseerd.  Creativiteit zonder grenzen.

We ontwerpen voor Ota Insight  een tijdloze  industriële werkomgeving met de beste faciliteiten voor nieuwe Agile manieren van werken. Een über hippe werkomgeving voor Millenials en Generatie Z maar ook een aantrekkelijke locatie voor trainingen en vertrouwelijke meetings.

We creëren een avontuurlijke plek met een unieke vormentaal door de terugkerende hexagoon en een veelzijdige indeling. Een bar vlakbij bij de ingang. Een gedurfde kleurenmix van blauw. Een ronde wandafwerking gericht op een dynamische en speelse doorstroom binnen de gehele ruimte. Grote vergaderzalen bestemd voor onder andere videoconferences. Een gemeenschappelijke werkvloer. Concentratieruimtes. Private belcellen. Een lounge voor informeel overleg. Een playzone met mogelijkheden voor biljard en ‘zomaar’ wat ontspanning. Kortom: een stimulerend kantoor, tegelijkertijd een visitekaartje voor de activiteiten van het bedrijf.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646