The iC Group

Klant The iC Group
Jaar 2018
Sector Technologie

Good question.

Van hokjesdenken naar ergonomie. The IC Group in Aalter werkte in een verouderde structuur met veel opgedeelde kantoren. Hun jarenlange groei en appreciatie voor de trouwe medewerkers plaatste een nieuwe setting hoog op de agenda. In 2018 wisselde ze hun hokjes definitief in voor de ideale omgeving. Om dit te realiseren, was er geen behoefte aan een kleine opfrissing, maar aan een grondige verandering die de laatste officetrends zou integreren.

Great work.

Naast de opdracht om de oppervlakte optimaal te benutten, moet de ruimte de huidige medewerkers motiveren én nieuw talent aantrekken om verdere groei te realiseren. Deze focus op het team en de interne cultuur zorgde ervoor dat we in het ontwerp genoeg detail en variatie konden aanbrengen. Het resultaat is een aangename open structuur met een fitness, relaxzone, verschillende overlegruimtes en meer.

vergaderzaal

Making the impossible possible.

Een vernieuwing volledig op maat van de interne bedrijfscultuur.

Warme kleuren en zachte texturen brengen het team helemaal ‘in the zone’.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646