We create smart workplaces that make people happy.

Kantoorinrichting herdacht.

Welzijn. Daar draait het om. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende en connecterende kantooromgeving. Daarom kijken wij naar het grote plaatje: vloerplan, meubilair, materialen, kleuren, texturen… Elk element speelt een rol in de beleving. Jouw DNA, visies en waarden zijn de essentiële bouwstenen van deze beleving, waarin je als onderneming een statement maakt naar jouw werknemers, partners en klanten.

Hoe geven we jouw kantoorinrichting vorm en hoe vullen we die in? Daar denken wij hier grondig én graag over na. Van analyse tot concept en van ontwerp tot realisatie geven wij vorm aan de inrichting die invulling geeft aan de job. Het gehele proces, klein of groot, doorloop je met een vast team van 3 medewerkers.

Je kan bij ons terecht voor de totaalinrichting van jouw kantoor of specifieke renovaties van bepaalde kantoorruimtes zoals bijvoorbeeld een vergaderzaal.

Kantoorinrichting als statement van Corporate Wellbeing.

Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten en hun medewerkers. Daarnaast zijn we uiteraard net zo begaan met ons eigen team, onze partners, onze families en onze leefwereld.

Deze wellbeing mindset maakt deel uit van ons DNA en vertalen we in onze services. In onze voorstellen houden we rekening met duurzame producten en leveranciers, maximaliseren we de circulariteit van het meubilair en denken we na hoe onze ontwerpen een maximale sociale en ecologische impact  hebben. Ook na onze samenwerking blijven we jouw onderneming voeden met tips en expertise om jouw Corporate Wellbeing binnen én buiten de organisatie hoog te houden.

Because it’s not a one-shot, it’s a mindset.

CO2 neutraal_Buro Project

We zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds augustus 2021 het CO2-neutraal certificaat hebben gehaald bij expert CO2 Logic!

Deze erkenning kwam na een uitgebreide audit waarin alle CO2-inspanningen in kaart worden gebracht en objectief gescoord worden. Gebouwen, wagenpark, waterconsumptie, leveranciers, circulariteit tot zelf de koffiemachine werden geanalyseerd.

 

Buro Project Aménagement bureau

A Belgian story of 20 years of experience.

2002 – Frédéric de Kriek richt Buro Project op

2005 – Jurgen Taeldeman treedt toe als Partner

2013 – De Concept Place wordt ingehuldigd en in gebruik genomen

Totaalconcepten zijn een feit en de mogelijkheden zijn eindeloos

25 gemotiveerde medewerkers dragen bij tot een persoonlijk ontwerp op maat

2020 Go Forest en Buro Project werken samen aan een groenere wereld.Vele initiatieven volgen, om zo voortrekker zijn in Corporate Wellbeing

2021 – Buro Project krijgt het “CO2 Neutral” Label uitgereikt. Dit label is het ultieme bewijs dat de erkende bedrijven echte klimaatambities hebben en maatschappelijk verantwoord ondernemen met het oog op een duurzamere toekomst.

 

 

Buro Project is specialist in het uitdenken van jouw kantoorinrichting, van concept tot uitvoering. Wij treden graag met jou in gesprek om te sparren over uw vragen of uitdagingen. Kantoorinrichting op maat laten maken in combinatie met bestaande elementen in jouw kantoor? Of helemaal van nul beginnen op basis van jouw visie? Alles kan. Een overzichtspresentatie van onze services en ons verhaal kan u downloaden in pdf formaat hieronder.

Benieuwd naar onze werking en meerwaarde?

Vertel het ons. We bespreken het met plezier hier bij ons in de Concept Place, een soort ‘immersive virtual reality’-ervaring, maar dan gewoon echt.

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646