Your workspace as a strong statement.

We create smart workspaces that make people happy.

Welzijn. Daar draait het om. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende en connecterende kantooromgeving. Daarom kijken wij naar het grote plaatje: vloerplan, meubilair, materialen, kleuren, texturen… Elk element speelt een rol in de beleving. Jouw DNA, visies en waarden zijn de essentiële bouwstenen van deze beleving, waarin je als onderneming een statement maakt naar jouw werknemers, partners en klanten.

Hoe geven we jouw kantoorinrichting vorm en hoe vullen we die in? Daar denken wij hier grondig én graag over na. Van analyse tot concept en van ontwerp tot realisatie geven wij vorm aan de inrichting die invulling geeft aan de job. Het gehele proces, klein of groot, doorloop je met een vast team van 3 medewerkers.

Je kan bij ons terecht voor de totaalinrichting van jouw kantoor of specifieke renovaties van bepaalde kantoorruimtes zoals bijvoorbeeld een vergaderzaal.

We drive your organisation’s positive impact.

Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten en hun medewerkers. Daarnaast zijn we uiteraard net zo begaan met ons eigen team, onze partners, onze families en onze leefwereld.

Deze wellbeing mindset maakt deel uit van ons DNA en vertalen we in onze services. In onze voorstellen houden we rekening met duurzame producten en leveranciers, maximaliseren we de circulariteit van het meubilair en denken we na hoe onze ontwerpen een maximale sociale en ecologische impact  hebben. Ook na onze samenwerking blijven we jouw onderneming voeden met tips en expertise om jouw Corporate Wellbeing binnen én buiten de organisatie hoog te houden.

Because it’s not a one-shot, it’s a mindset.

Ready to make a statement?

Denk je eraan om bepaalde ruimtes of jouw volledige kantoorruimte te herinrichten? Heb je graag een idee van hoe wij dit zouden aanpakken en het kostenplaatje? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag een offerte

A story of 20 years of experience.

2002 – Frédéric de Kriek richt Buro Project op

2005 – Jurgen Taeldeman treedt toe als Partner

2013 – De Concept Place wordt ingehuldigd en in gebruik genomen

Totaalconcepten zijn een feit en de mogelijkheden zijn eindeloos

25 gemotiveerde medewerkers dragen bij tot een persoonlijk ontwerp op maat

2020 Go Forest en Buro Project werken samen aan een groenere wereld.Vele initiatieven volgen, om zo voortrekker zijn in Corporate Wellbeing

Benieuwd naar onze werking en meerwaarde?

Vertel het ons. We bespreken het met plezier hier bij ons in de Concept Place, een soort ‘immersive virtual reality’-ervaring, maar dan gewoon echt.

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646