“Smart workplaces for happy people”. Met onze kantoorinrichting willen werknemers gelukkig maken. We testen de “real life” impact uit door het te vragen aan een collega bij één van onze klanten ESHRE, European Society for Human Reproduction and Embryology.

Wat was jouw eerste indruk van het nieuwe kantoor? 

Ons nieuwe kantoor oogt heel ruim, maar het is vooral functioneel. Dat is iets wat meteen opvalt wanneer je binnenkomt, over elk element is nagedacht. De rustige en professionele stijl past perfect bij ESHRE. 

Hoe heeft het nieuwe kantoor de productiviteit beïnvloed ten opzichte van het vorige kantoor? 

In ons vorige kantoor was er een gebrek aan meeting ruimtes, wat leidde tot frustraties. De verschillende meeting ruimtes die we nu ter beschikking hebben helpen zeker om de vele meetings en online meetings productiever te maken. Ook voor taken die meer concentratie vereisen hebben we aparte, afgesloten werkplekken. Tegelijk kunnen we, in tegenstelling tot ons vorige kantoor, allemaal in dezelfde bureau-ruimte werken. In het vorige kantoor zaten we verdeeld over 2 verdiepen, wat ons “kleine” team opsplitste in 2 groepjes. Er is meer samenhorigheid vandaag de dag.

Welke specifieke elementen zou je direct aanraden aan andere bedrijven die willen investeren in een nieuwe kantoorinrichting? 

De informele meetingzone met cosy poufs die tussen de werkplekken werd geplaatst, breekt de open ruimte en heeft zeker akoestisch een meerwaarde, maar deze is ook bijzonder functioneel. 

In plaats van aan een bureau te staan praten heb je meteen de intuïtie om gebruik te maken van deze zone, wat bevorderlijk is voor het gesprek en tegelijk worden de andere collega’s aan het eiland niet gestoord. Ik ben ook grote fan van de multifunctionele houten scheidingswand, met opbergruimte, zit plaatsen, kastenruimte. Een heel erg mooi element, zowel qua ontwerp als qua uitvoering. 

Tenslotte ben ik een absolute fan van het werkblad van het eiland in de keuken, dat werd voorzien in terrazzo, en ik niet alleen. Het staat genoteerd als een must-have voor de nieuwe keuken bij mij thuis.

Ontdek de totaalinrichting van ESHRE

Download onze services presentatie

MEER BEELDEN