Smart workplaces
for happy people.

We zijn een specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken. Onze aanpak heeft één einddoel: Corporate Wellbeing. We creëren slimme kantooromgevingen die een duurzame impact hebben op productiviteit, medewerkers en de buitenwereld.

Services Buro Project

Services

Dankzij jaren ervaring en een onvermoeibare leergierigheid weten wij hoe een kantoor een uithangbord én tegelijk een aantrekkingskracht wordt. Lees hier hoe Buro Project jou kan helpen de perfecte kantooromgeving te creëren.

Ontdek onze services
Projecten Buro Project

Projects

Hier tonen we kantoren die illustreren hoe divers onze expertise is. Een individuele ruimte inrichten? Ook dan kijken wij naar het grotere geheel. Een flexibele zaal voor meetings én after work? Op maat ontwerpen is een feest! Laat je hier inspireren voor jouw eigen project in kantoorinrichting of kantoormeubilair.

Ontdek onze projecten
Blog Buro Project

Insights

Nee, we zijn geen fan van inkijk. Inzicht, daarentegen, delen we hier vrijgevig via allerhande tips en ervaringen uit de praktijk. In deze blog delen we onze expertise hoe kantoorinrichting ervoor kan zorgen dat corporate wellbeing in jouw onderneming verhoogt.

Ontdek onze blog
Concept Place Buro Project

Onze Concept Places
Oost- en West-Vlaanderen.

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

We hadden reeds een Concept Place in Aalst, en we zijn trots te mogen aankondigen dat je vanaf nu ook terecht kan in onze Concept Place West-Vlaanderen. Twee locaties met maar één doel: create great work floors for a better work flow.

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 AalstNatiënlaan 163 bus 21

8300 Knokke

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646