Great work floors
for a better work flow.

Welzijn. Daar draait het om. Daar staat of valt het mee. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende, connecterende en inspirerende kantooromgeving. Daarom kijken wij naar het grote plaatje: vloerplan, meubilair, materialen, kleuren, texturen… Elk element speelt een rol in de beleving.
Hoe geven we die vorm en hoe vullen we die in? Daar denken wij hier grondig én graag over na. En het is onze job om iederéén met plezier naar het werk te laten komen.

Insights

Nee, we zijn geen fan van inkijk. Inzicht, daarentegen, delen we hier vrijgevig via allerhande tips en ervaringen uit de praktijk. Licht en geluid afstemmen op maximaal comfort of ruimtes slim indelen en functioneel decoreren; het begint altijd bij welzijn. “Don’t try this at home, but at the office!”

Lees meer

Projects

Hier tonen we kantoren die illustreren hoe divers onze expertise is. Een compacte ruimte inrichten? Ook dan kijken wij naar het grotere geheel. Een flexibele zaal voor meetings én after work? Op maat ontwerpen is een feest! Geïnspireerd voor uw eigen project? We maken er samen werk van.

Lees meer

About

Onze aanpak is gestoeld op onze visie, en die is dan weer bij elkaar gesprokkeld op Pinterest. Ha, verre van natuurlijk! Dankzij jaren ervaring en een onvermoeibare leergierigheid weten wij hoe een kantoor een uithangbord én tegelijk een aantrekkingskracht wordt. Lees meer en maak kennis.

Lees meer

Concept Place

“Practice what you teach”, zeggen ze hier in Aalst. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen een levensechte showroom gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding – en geef dan ondertussen ook even de planten water, bedankt.

Buro Project

Korte Keppestraat 9/41
9320 Aalst

info@buroproject.be
+32 (0)53 605 646