Smart workplaces
for happy people.

Buro Project is specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken. Onze aanpak heeft één einddoel: Corporate Wellbeing. We creëren slimme kantoorinrichtingen die een duurzame impact hebben op productiviteit, medewerkers en de buitenwereld.

BUROPROJECT - OTA INSIGHT

Services

Buro Project helpt elke organisatie in het creëren van een productief kantoor waar mensen graag naar toe komen. Je kan bij ons terecht voor een specifieke kantoorinrichting zoals een vergaderzaal of een totaalinrichting van jouw kantoor. Onze expertise? Jou ontzorgen met met een vlekkeloze service en 20 jaar ervaring in kantoorinrichting.

Ontdek onze services
Projecten Buro Project

Projects

Hier tonen we kantoren die illustreren hoe divers onze expertise in kantoorinrichting is. Belfius, Bostoen, dokterspraktijken,... Buro Project heeft ervaring in elke sector. Een individuele ruimte inrichten? Ook dan kijken wij naar het grotere geheel. Een flexibele zaal voor meetings én after work? Kantoorinrichting op maat is onze specialiteit.

Ontdek onze projecten
Moore

Insights

Hoe pak ik de terugkeer van mijn werknemers op de werkvloer aan in een post-Covid tijdperk? Hoe zorg ik voor een betere akoestiek op de werkvloer? Als voortrekker van 'Corporate Wellbeing' delen we bij Buro Project vrijgevig onze expertise in kantoorinrichting via allerhande tips en ervaringen uit de praktijk.

Ontdek onze blog
Kantoorinrichting Buro Project - Concept Place

Onze Concept Places
Oost- en West-Vlaanderen

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.