Totaalinrichting bij Moore Brussel

Klant Moore Brussels
Jaar 2021
Sector Finance, Verzekering en accounting

Good question. 

In omvangrijke gebouwen worden kantoorruimtes en verdiepingen dikwijls gedeeld met andere bedrijven. In dat opzicht is het belangrijk dat het kantoorontwerp het juiste evenwicht vindt tussen het collectieve gevoel en de eigenheid van het bedrijf. Hetzelfde geldt voor Moore in Brussel, waar de beschikbare werkruimte verdeeld is over de derde verdieping van het Buro & Design gebouw. Het gaat om drie plaatsen, gescheiden door een gemeenschappelijke gang en de kantoren van de andere bedrijven. Maar hoe vind je een bindend element dat eenheid kan creëren tussen de ruimtes?

Moore
Moore

Great work. 

De gewenste harmonie hebben we bereikt door te werken vanuit een cirkel, een element dat al in de architectuur van het gebouw aanwezig was. Deze vorm verbindt op zijn beurt de verschillende gemeenschappelijke gangen met elkaar. De ‘fragmenten’ of bogen van de cirkel vormen het verbindingselement en een aanknopingspunt voor verschillende functies. Ook het zicht op het Atomium is gebruikt bij het ontwerp van het Business Center. Met beelden en accenten die rechtstreeks uit EXPO 58 lijken te komen, is de link met de locatie omnipresent.

Moore
Kantoorinrichting op maat

Beelden vanuit EXPO 58 zijn subtiel aangebracht op de glazen wanden van de verschillende vergaderzalen.

Buro Project_ Moore

In bepaalde ruimtes wordt het uitzicht geaccentueerd door een frame.

Moore

Het Atomium is nooit ver weg.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646