Good question. 

Om de nieuwe huisstijl volledig uit te dragen, hebben we het kantoorontwerp van AG Solution tot in de details verfijnd. Voor deze grote speler, die intelligente oplossingen bouwt over heel Europa, gingen we zelfs over de landsgrenzen heen. Het kantoor in Antwerpen stond als eerste op onze lijst waarna Barcelona en Madrid al snel volgden.

Great work. 

Het team van AG Solution laat zich niet afschrikken door kleur en ritme. Hun kleurenpalet komt stijlvol naar boven in de tapijten, wanden en meubels. In de vergaderzalen en brainstormplekken worden de stemkleuren dan weer ingetoomd via akoestische snufjes. De ruime variatie aan zit en sta werkplekken voorziet dynamiek én de mogelijkheid om gerust eens de benen te strekken of er languit voor te gaan.

Voor de Spaanse kantoren verzamelden we alle meubels in België en vervoerden we het via onze eigen partner naar Barcelona en Madrid. Op deze manier werd ons maatwerk op een afstand met hetzelfde oog voor detail en vakmanschap in elkaar gezet.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places