Good question: Hoe richten we ons nieuw kantoor in volgens onze missie: Visie en rendement? 

Een eerste indruk is blijvend. Dat geldt ook voor je kantoor. De stijlvolle inkomhal van private bank Dierickx Leys wekt alvast vertrouwen op. De gezellige zithoek, elegante natuursteen en strakke kleuren – allemaal kozen we ze bewust uit. Ze stralen de persoonlijkheid uit van de private bank, en die is net een tikkeltje anders dan bij concullega’s. Met een warm welkom helpen we hen alvast de eerste stap te zetten naar langdurige klantenrelaties, en die visie rendeert.

Wat private bank Dierickx Leys bijzonder maakt? De vermogensbeheerders schrijven mee aan het verhaal van hun klanten. Ze helpen vermogens te beschermen en laten ze groeien, als ‘compagnons de route’, niet met one-time advies. Met een slagzin als ‘Visie en Rendement’ moet ook de inrichting van hun kantoor renderen. Een totaalpakket dat zowel nauwe klantenrelaties bevordert als de productiviteit en het welzijn van de medewerkers: dat was onze visie voor dit topproject.

Financieel advies geven, vraagt focus. Maar wie zegt dat je dat zittend moet doen? De private bankers van Dierickx Leys werken voortaan zoals ze zelf willen. Zitten, staan of afwisselen doorheen de dag? Met een zit-stabureau zoals de NoTable kan het allemaal. Nog beter: regelmatig staand werken, rekent af met pijnlijke rug-, schouder- en nekklachten én het verscherpt je alertheid en creativiteit. Wij veren alvast spontaan recht!

Het geheel is warm, energiek en subtiel aangekleed. Zo ontstaat er een ongedwongen sfeer met zowel een formeel als een informeel karakter Die sfeer wordt versterkt door een specifiek kleur- en materiaalgebruik.

De spaceplanning stelt het comfort van de gebruiker centraal en is in staat de verschillende functies te combineren. Het ontwerp is een evenwichtsoefening tussen identiteit en flexibiliteit waarbij de focus ligt op het creëren van een eenheid tussen de verschillende soorten invullingen.

Het kleurgebruik is subtiel waardoor de kleuren van de omgeving/skyline tot zijn recht komen. We opteren bewust voor een inrichting die de openheid en transparantie van de ruimte benadrukt.

Meer beelden