Good question. 

Van hokjesdenken naar ergonomie. The IC Group in Aalter werkte in een verouderde structuur met veel opgedeelde kantoren. Hun jarenlange groei en appreciatie voor de trouwe medewerkers plaatste een nieuwe setting hoog op de agenda. In 2018 wisselde ze hun hokjes definitief in voor de ideale omgeving. Om dit te realiseren, was er geen behoefte aan een kleine opfrissing, maar aan een grondige verandering die de laatste officetrends zou integreren.

Great work. 

Naast de opdracht om de oppervlakte optimaal te benutten, moet de ruimte de huidige medewerkers motiveren én nieuw talent aantrekken om verdere groei te realiseren. Deze focus op het team en de interne cultuur zorgde ervoor dat we in het ontwerp genoeg detail en variatie konden aanbrengen. Het resultaat is een aangename open structuur met een fitness, relaxzone, verschillende overlegruimtes en meer.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places