Hoe win je gegeerde profielen voor jouw onderneming? Met een tot de verbeelding sprekend kantoor! Wat dacht je van een vergaderzaal met een geheime ingang of een ballenbad? Scale-up Lighthouse, de nieuwe naam van OTA Insight, gooit alles in de strijd in the war on talent. 

Het Succesverhaal.

Al bij de opstart van het bedrijf in 2018 schakelde Lighthouse Buro Project in voor hun kantoorinrichting. “We bedachten toen het interieur voor de eerste vleugel van de werkplek in Gent”, weet partner Jurgen Taeldeman nog. “Toen Lighthouse na de corona opnieuw begon te groeien, bemachtigde de scale-up een tweede vleugel van het gebouw. Wij mochten er weer ons ding mee doen.”

De Uitdaging.

Lighthouse daagde ons uit om hun kantooromgeving te herontwerpen tot een slimme, duurzame, en vooral inspirerende werkplek die zowel ontspanning als creativiteit omarmt.

De Oplossing.

De Flexzone breekt met conventionele kantoorontwerpen en biedt speelse ruimtes voor ontspanning en creatief werken. Het omvat brainstormruimtes, overlegcabines, individuele werkplekken, en ‘game rooms’, met een jeugdige en energieke uitstraling. Natuurlijke elementen, zoals grastapijten en planten, creëren de sfeer van een levendige binnentuin.

De vergaderzalen zijn strategisch geplaatst om interactie te bevorderen en zijn tegelijkertijd stijlvol en technologisch geavanceerd. De vergaderzalen kunnen flexibel worden aangepast met glazen systeemwanden of flexibele gordijnen.


We bieden diverse flexibele werkplekmogelijkheden, zodat medewerkers de ideale plek kunnen vinden om te werken. Individuele werkplekken in de vorm van banken voor 4 of 6 personen passen perfect bij de frisse uitstraling van de rest van het kantoor.

De Skylounge is een hippe werk- en ontmoetingsruimte voor medewerkers en klanten die multifunctioneel gebruikt kan worden. Het ontwerp schept een ontspannen sfeer met flexibele interieurelementen en een modern kleur- en materiaalpalet. De centrale open keuken nodigt uit tot samenwerking, zowel tijdens als na de werkuren. Diverse zitopties, van banken tot hoge tafels, bevorderen diverse vormen van interactie.

 

Resultaat:

Deze moderne werkomgeving stimuleert samenwerking, creativiteit en verwelkomt iedereen met open armen. Het Lighthouse project belichaamt innovatie en flexibiliteit in de moderne werkcultuur.

Meer beelden

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places