Good question. 

In omvangrijke gebouwen worden kantoorruimtes en verdiepingen dikwijls gedeeld met andere bedrijven. In dat opzicht is het belangrijk dat het kantoorontwerp het juiste evenwicht vindt tussen het collectieve gevoel en de eigenheid van het bedrijf. Hetzelfde geldt voor Moore in Brussel, waar de beschikbare werkruimte verdeeld is over de derde verdieping van het Buro & Design gebouw. Het gaat om drie plaatsen, gescheiden door een gemeenschappelijke gang en de kantoren van de andere bedrijven. Maar hoe vind je een bindend element dat eenheid kan creëren tussen de ruimtes?

Great work. 

De gewenste harmonie hebben we bereikt door te werken vanuit een cirkel, een element dat al in de architectuur van het gebouw aanwezig was. Deze vorm verbindt op zijn beurt de verschillende gemeenschappelijke gangen met elkaar. De ‘fragmenten’ of bogen van de cirkel vormen het verbindingselement en een aanknopingspunt voor verschillende functies. Ook het zicht op het Atomium is gebruikt bij het ontwerp van het Business Center. Met beelden en accenten die rechtstreeks uit EXPO 58 lijken te komen, is de link met de locatie omnipresent.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places