Good question. 

OTA Insight zoekt de winnende huisvesting als oplossing voor de War for Talent in hun branche. Waar we aan denken: Een dynamisch flexkantoor, meerdere stilteruimtes, meetingpoints, loungeplekken, kleine ruimtes voor overleg en video conferencing, een brainstormruimte en een coole bar met biljard en schommels.

Great work. 

De samenwerking met OTA Insight is een voorbeeld van een Super creatieve collab waarbij de leukste ideeën werden gerealiseerd. Creativiteit zonder grenzen. 

We ontwerpen voor OTA Insight een tijdloze industriële werkomgeving met de beste faciliteiten voor nieuwe Agile manieren van werken. Een über hippe werkomgeving voor Millenials en Generatie Z maar ook een aantrekkelijke locatie voor trainingen en vertrouwelijke meetings.

We creëren een avontuurlijke plek met een unieke vormentaal door de terugkerende hexagoon en een veelzijdige indeling. Een bar vlakbij bij de ingang. Een gedurfde kleurenmix van blauw. Een ronde wandafwerking gericht op een dynamische en speelse doorstroom binnen de gehele ruimte. Grote vergaderzalen bestemd voor onder andere videoconferences. Een gemeenschappelijke werkvloer. Concentratieruimtes. Private belcellen. Een lounge voor informeel overleg. Een playzone met mogelijkheden voor biljard en ‘zomaar’ wat ontspanning. Kortom: een stimulerend kantoor, tegelijkertijd een visitekaartje voor de activiteiten van het bedrijf.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places