Good question. 

Because there is no business like your business. Een statement dat men hoog in het vaandel draagt bij Tailormade Logistics. Door de brede waaier van diensten zal men voor de klant de meest geschikte oplossing kunnen bieden. 

Hieruit en uit de gesprekken werd ons duidelijk dat Tailormade Logistics voor de inrichting van de verdieping eenzelfde mindset wilt hanteren. Een degelijke, kwaliteitsvolle, mooie en warme inrichting maar zeker down tot earth. Er is ook ruimte voor humor, voor een kwinkslag.

Great work. 

De inplanting en opbouw van de werkzones – zowel open als gesloten – zijn voldoende transparant zodat men een open en ruimtelijk gevoel blijft behouden. Deze zijn aan de raamzijden gepositioneerd zodat de natuurlijke lichtinval zorgt voor een aangename werkplek.

De vaste werkplekken worden gecombineerd met flex werkplekken alsook met afgesloten focus-ruimten. Zo kan men gebruik maken van de meest geschikte ruimte in functie van het werk. 

Naast de boardroom zijn er ook nog andere overlegruimten. Deze zullen teamwork mogelijk maken en stimuleren. 

Algemeen wordt het geheel warm en energiek uitgewerkt. Zo ontstaat er een ongedwongen sfeer met een informeel karakter. Die sfeer wordt versterkt door een specifiek kleur- en materiaalgebruik, refererend naar de huisstijl van Tailormade Logistics.

MEER BEELDEN
Slepen

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places