Good question.

Adviesbureau in mobiliteit Traject NV zocht een partner voor de inrichting van hun nieuw kantoor. Ze wouden enerzijds veel visueel contact tussen collega’s creëren, maar anderzijds ook voldoende afzonderlijke ruimtes. Bekijk hun uitdaging en de ervaring in hun samenwerking met Buro Project via de video.

Great work. 

In een totaalproject waar veel aandacht werd besteed in maatwerk, details en kleurgebruik, slaagden we er in om een ruimte te creëren waar mensen met plezier naar toe komen. Een ruimte waar het DNA en de branding van Traject NV is doorgetrokken om te fungeren als sterk signaal naar klanten, werknemers en andere stakeholders. Bekijk het eindresultaat hier.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places