Voor de nieuwe vestiging van Xperience Travel in Sint-Martens-Latem leverden we een totaalinrichting van hun kantoor af. Er werd gekozen voor een werkomgeving waar natuurlijke kleuren en materialen centraal staan. Het geheel geeft een heel high-end uitstraling, passend bij de unieke reizen die Xperience Travel aanbiedt. Bij het binnenstappen van de ruimte waan je je direct reeds op reis! 

Ook verlichting was een belangrijk element in deze ruimte, hiervoor werd samengewerkt met Belgische verlichtingsexpert DARK. Een combinatie van functionele elementen en esthetische eyecatchers brengt de gezelligheidsfactor op het hoogtste niveau.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places