Good question. 

WATT Factory in Gent wil een levendige plek zijn voor beginnende of groeiende ondernemers en makers die zich verenigen rond ‘smart cities’ en klimaatverandering. Er moet een huiselijke sfeer hangen, maar uiteraard zijn er ook formele ruimtes nodig. Mensen moeten kunnen connecteren én zich rustig kunnen concentreren. Hoe behouden we de openheid en garanderen we geborgenheid?

Great Work. 

Hoera, dit vereist een totaalaanpak! De indeling moet samenwerking stimuleren met een overzichtelijke mix van gesloten en open ruimtes, waarbij beide maximaal toegang hebben tot daglicht en zicht naar buiten. Houten rekken, lockers en whiteboards verdelen de grote, open ruimte in aparte sectoren. Met tapijten in verschillende kleuren en texturen krijgen deze werkzones elk een eigen uitstraling en karakter. Bovendien dragen tapijten ook bij aan een betere akoestiek, net zoals de houten meubels, de hogere objecten en de gordijnen in sommige vergaderruimtes.

Bij informele meetings beschikken mensen over gezellige zitbanken, pittige poefs en handige whiteboards. In formele vergaderzalen voorzien we o.a. dynamisch meubilair met verhoogde tafels. Ongestoord bellen kan in de telefoonhokjes en in de hoge overlegsofa blijft elk gesprek tussen 4 ogen (en oren). Neon, tegels en barkrukken geven de ontspanningsruimte een kabbelend café-gevoel. Bij WATT is het aangenaam werken en dat versterkt de aantrekkingskracht van de hele community. Die balans tussen genieten, “gáán!” en meeten is cruciaal voor het welzijn en het welslagen. Minder stress, meer succes.

MEER BEELDEN