Hoe we jou helpen in jouw keuze. 

We bespreken vooraf grondig welk ergonomisch kantoormeubilair op maat is van jouw DNA, productieve en esthetische verwachtingen. Een organisatie met veel sales medewerkers heeft baat bij andere oplossingen dan een organisatie met software developers die een lange tijd achter hun scherm zitten. 

Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten, hun medewerkers en hun omgeving. Een absolute bron van inspiratie zijn onze Concept Places in Aalst en Knokke. Hier kan je in ‘real-life’ verschillende types ergonomisch kantoormeubilair zien én uittesten met deskundige uitleg van onze experten. In onze voorstellen houden we rekening met duurzame producten en leveranciers, maximaliseren we de circulariteit van het meubilair en denken we na hoe onze ontwerpen een maximale sociale en ecologische impact hebben.

De voordelen van ergonomisch kantoormeubilair. 

Een kantoorinrichting voorzien van ergonomische werkplekken verhoogt de productiviteit en verlaagt de lichamelijke klachten. Denk daarbij aan ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaubladen. Het gaat allemaal om de goede zithouding van de werknemers. Een goede zithouding zorgt ervoor dat werknemers ontspannen kunnen werken, zonder daar onnodig spieren voor aan te spannen.

Onze sterkte als gevestigde Belgische onderneming. 

Als diepgewortelde Belgische onderneming met reeds 20 jaar ervaring, heeft de wereld van ergonomisch kantoormeubilair geen geheimen meer voor ons. Deze expertise wordt aangevuld met een nog belangrijker element: een visie. Buro Project wil slimme werkplekken creëren die een positieve impact hebben op haar omgeving. We creëren een werkomgeving waar werknemers met plezier naartoe komen. Smart workplaces for happy people. 

En uiteraard start deze visie bij ons eigen team. We practice what we preach. Zo kan u inspiratie opdoen voor uw ergonomisch kantoormeubilair in onze eigen werkplekken, omgedoopt tot ‘Concept Places’. Geen betere manier om te ervaren hoe ons team elke dag streeft naar de beste service voor elke klant. Voor, tijdens én na elk project kan u steeds rekenen op een vaste contactpersoon en korte communicatielijnen.

BEKIJK DE TOTAALINRICHING VAN TRAJECT NV

Bekijk onze ergonomische inrichting van Moore BrusseL

Enkele klanten

STEL ONS JOUW VRAAG

Buro Project is specialist in het aanbieden van ergonomisch kantoormeubilair, van concept tot uitvoering. Wij treden graag met u in gesprek om te sparren over uw vragen of uitdagingen. Wil u eerst starten met één ruimte te herinrichten? Of wil u direct een volledige verdieping laten herinrichten? Of bepaald meubilair wijzigen in een andere variant? Alles kan. 

Get in touch

MEER BEELDEN