Waarom kiezen voor een inspirerende werkomgeving?

chair

Comfort en ergonomie
Een goed ingericht kantoor zorgt voor comfortabele werkplekken die voldoen aan ergonomische normen.

sentiment_satisfied

Welzijn en tevredenheid
Welzijn is het kloppend hart van elk bedrijf. Een samenhangend ecosysteem creëren waar iedereen graag naar toe gaat, is het doel van elk project.

handshake

Aangename werkomgeving
Een aangename werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van werknemers.

emoji_objects

Creativiteit
Een inspirerende kantoorinrichting kan de creativiteit en innovatie stimuleren.

Transformatie op maat van jouw kantoor
Een enkele ruimte herinrichten

Heeft u een zone of individuele ruimte die u graag wil transformeren naar een functionele én esthetisch uitnodigende plek voor uw werknemers? Wij helpen u graag van ontwerp tot realisatie.

Ontdek de herinrichting van Morris Company

Een complete renovatie of inrichting van jouw kantoor

Trekt jouw onderneming in een nieuwe kantoorruimte of denk je aan een totaalrenovatie van de huidige kantooromgeving? Wij helpen jou graag van ontwerp tot realisatie. Buro Project ontzorgt jou en bepaalt een optimale totaalinrichting op maat van jouw wensen.

Ontdek de totaalinrichting van Traject

In 4 fases naar een slimme werkplek op maat
 • Smart workplace dna

  We starten steeds vanuit jouw wensen en jouw verhaal. De klant staat bij ons écht centraal. Vanuit deze intake maken wij een creatief en functioneel ontwerp op maat, aangepast aan jouw specifieke noden en wensen én die van jouw medewerkers.

 • Workplace blueprint

  In deze fase ontvang je alle detailplannen die nodig zijn om jouw project in goede banen te leiden. Wij bespreken deze met de nodige partners om je de gedetailleerde offertes te kunnen bezorgen.

 • Project follow-up

  Wij kunnen de nodige werfmeetings tussen de verschillende onderaannemers bijwonen en jou hier op regelmatige basis verslag van brengen. Op die manier wordt er een controle gehouden om alles tijdig op te leveren zodat je jouw verhuis vlot kan plannen.

 • Happy people

  Uiteraard is een oplevering geen einde van het verhaal. We staan jou bij om daarna het maximale uit jouw kantooromgeving te halen en staan steeds klaar bij vragen, extra integraties of tips.

Interesse in een (her)inrichting?

We praten er graag over met jou om vragen te beantwoorden of om een offerte te maken. Via een fysieke meeting bij jou op kantoor, in één van onze Concept Places in Aalst, Knokke, Utrecht of digitaal.

Contacteer ons Ontdek onze concept places