Totaalinrichting voor Astanor

Klant Astanor
Jaar 2021
Sector Finance, Verzekering en accounting

Good question.

Astanor schakelde ons in om hun uitzonderlijke uitzicht over de skyline van Brussel aan te vullen met een even uitzonderlijke inrichting. Voor de kantoren, gelegen op het 21ste niveau van de IT Tower, wou het bedrijf een werkplek die de openheid en transparantie van de ruimte stijlvol benadrukt. Een office met een professioneel lounge effect en kwalitatieve afwerking waar de medewerkers niet alleen knappe Instagramfoto’s kunnen maken, maar ook écht graag werken.

Astanor

Great work.

De prachtige stadsgezichten en het natuurlijke lichtinval speelden een belangrijke rol in de keuze van de texturen en het kleurgebruik. Voor de aankleding kozen we voor een mix van subtiele tinten en natuurlijke materialen met industriële afwerkingen die samen een ongedwongen sfeer teweegbrachten. Centraal bevindt zich de verhoogde sky lounge waarrond de meeting rooms, afgesloten kantoren, grote meeting room en open space werkplekken zijn gebouwd.

Tinten van notelaar, eik en bamboe dienen het geheel nog wat extra pit toe.

De massief houten vloer vormt een mooi contrast met de textuur van het tapijt.

De volledig ingerichte keuken is ideaal voor workshops en smaakvolle koffiepauzes.

duurzaamheid_kantoorinrichting

De houten frames van de glazen wanden hebben een elegant effect naast de zwarte profielen van de sky lounge.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646