Een vernieuwde cafetaria voor Die Keure Brugge

Klant Die Keure Brugge
Jaar 2021
Sector Industrie

Good question.

Als ontwerpbureau gaan wij steeds op zoek naar vernieuwende manieren om een heilzame werkomgeving te bekomen en tegelijkertijd de productiviteit te verbeteren. In het geval van Die Keure, de toonaangevende drukkerij en uitgeverij, betekende dit een transformatie van hun cafetaria– en pauzeruimte naar een flexibele ontmoetingsplaatsEen uitnodigende plek die ook gemakkelijk plaats biedt aan werknemers die slechts enkele dagen per week op kantoor zijn en de rest van de week thuiswerken. Het uiteindelijke doel: op elk niveau comfort en veiligheid aanbieden en ervoor zorgen dat iedere collega zich ontspannen voelt 

Die Keure
DIE KEURE

Great work.

Met de opkomst van open kantoorconcepten, modulaire werkplekken en variabele lay-outs, kozen we ervoor om verschillende zitfuncties te combineren. Om een gezellig gevoel te bevorderen, voegden we woonelementen toe, zoals comfortabele sofa’s en stoelen, sfeerverlichting en kamerplanten. Een kenmerkend kleur -en materiaalgebruik accentueert op zijn beurt de huisstijl van Die Keure en de informele sfeer van de ruimte.  

Die Keure
Die Keure

Een mix van vierkante en ronde vormen schept een levendig geheel.

Die Keure

Het kantoor heeft een open plattegrond, dus we benutten verschillende kleuren om de ruimte af te bakenen en de navigatie te verbeteren.

Die Keure

Voor een vlotte benutting is de Aquabar van Aqualux vlakbij de deur geplaatst.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646