Immo Crevits, welcome home!

Klant Immo Crevits
Jaar 2017
Sector Bouw en immobiliën

Good question.

Een belangrijke wens voor het interieurontwerp is om de aanpalende rijwoning op te nemen bij het huidig kantoor. Een andere wens is dat er meer licht in de ruimte komt. Immo Crevits droomde van een duidelijke routing met een balie, een aantal grote maatkasten, een prettige wachtruimte en een ruime vergaderzaal.

Great work.

De samensmelting van twee aanpalende woningen resulteert in een dynamische vloer, waar het team nu op veel verschillende manieren kan werken.

Dit ontwerp kenmerkt zich door een geborgen huiselijke sfeer, veel licht en heeft de werkervaring van iedereen een flinke vernieuwing en boost gegeven.

Dit ontwerp mocht wat moderner en wat meer uitgesproken. De vestiging heeft extra flexwerkplekken gekregen en beschikt nu over een groot sociaal hart. De bestaande ruimte is efficiënt ingedeeld, het vloeroppervlak wordt daardoor optimaal benut en de aldus ontstane routing levert een interessant resultaat op.

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646