Unigro

Klant Unigro Sint-Niklaas
Jaar 2017
Sector Textiel en design

Het kantoor van Unigro was gedateerd en bestond voornamelijk uit kantoorkamers en een grote open zone als call center. Dat moest anders! Er was nood aan meer onderling contact. Het moest transparanter worden, met de voorkeur voor kleinere afdelingszones, maar wel met de mogelijkheid om rustig te kunnen werken met een aantal mensen. Daarnaast moest er de mogelijkheid zijn om op verschillende plekken te kunnen vergaderen met afzonderlijke overlegruimtes. En last but not least, het verbeteren van de akoestiek was een belangrijke wens voor de aanpassing van de kantoorinrichting.

Voor Unigro hebben wij een ‘smart casual’ kantoor ontworpen. Het is een kantoor waar het gaat om toegankelijkheid, samenwerken en vertrouwen. We hebben een interieurconcept ontwikkeld waar deze waarden worden gecombineerd met Activity Based Working . Dit kantoor is verdeeld in een werk en sociaal deel, kent aldus een functionele scheiding tussen ‘work hard’ en ‘play hard’.
De ruimtes worden gekenmerkt door de vele glaswanden, open werkplekken gecombineerd met verschillende stilteruimtes, branding en visuals.

“Iedere dag een nieuwe efficiënte werkdag”. Het nieuwe kantoor biedt verschillende vergaderzalen voor efficiënt overleg en diverse concentratie-en belruimtes, die zorgen voor de ondersteuning van een geslaagde werkdag.

 

Staat uw eigen project
hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Mail: info@buroproject.be
Bel: +32 (0)53 605 646