Good question. 

Partena Ziekenfonds. Een gezonde werkomgeving mag dus absoluut niet ontbreken. Zit- en stabureaus, loungevergaderplekken en groenvoorziening zijn dus een must. Onze opdrachtgever had duidelijke wensen en stond open voor creatieve ideeën. Een uitdaging die we heel graag aangaan! We houden van een opdrachtgever die meekijkt en -denkt. In het inrichtingsconcept wilde Partena de pijlers circulariteit, ergonomie en duurzaamheid terugzien. Aan ons de taak om de ruimte op te frissen tot moderne en gezonde werkplek én het bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen in het volledige verbouwingsproces. De samenwerking verliep vlot, van schets tot implementatie. Een gezond kantoor, om trots op te zijn.

Great work. 

Voor Partena Molenbeek hebben wij een ontwerp gerealiseerd die de overgang van ‘het oude werken’ naar ‘het nieuwe werken’ faciliteert. De ruimte werd volledig gestript en daarna opnieuw ingedeeld. Alle verdiepingen hebben een frisse en moderne uitstraling gekregen waar samenwerken wordt gestimuleerd. In het ontwerp ligt de nadruk op projectruimtes en concentratieplekken, gecombineerd met diverse individuele werkplekken.

“Iedere dag een nieuwe efficiënte werkdag”. Het nieuwe kantoor biedt verschillende vergaderzalen voor efficiënt overleg en diverse concentratie-en belruimtes, die zorgen voor de ondersteuning van een geslaagde werkdag. Het gehele ontwerp beschikt over een chique uitstraling, gecombineerd met speelse elementen, zoals bijvoorbeeld de schommels. Kortom een interieur waarbij ‘stijlvol’, ‘warm’ en ‘uitnodigend’ belangrijke trefwoorden zijn. 

De meest optimale akoestiek is aanwezig om geconcentreerd te werken en als team elkaar samen de beste ideeën te bedenken. Wij zijn trots op het resultaat! Een topruimte met hele goede vibe voor iedereen.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places