Smart workplaces for happy people

Totaalinrichting van jouw kantoor.

Een totaalinrichting van jouw kantoor geeft jou als onderneming de vrijheid om jouw toekomstvisie te uiten. Je creërt een omgeving waar elke werknemer graag naar toe komt. Trekt jouw onderneming in een nieuwe kantoorruimte of denk je aan een totaalrenovatie van de huidige kantooromgeving? Wij helpen jou graag van ontwerp tot realisatie. Buro Project ontzorgt jou en bepaalt een optimale totaalinrichting op maat van jouw wensen.

 

Totaalinrichting kantoor_Traject

Een totaalinrichting van jouw kantoor: Hoe geven we deze vorm?

1. We starten met een voorstudie. Vanuit een intake maken wij een creatief en functioneel ontwerp op maat, aangepast aan jouw specifieke noden en wensen en die van jouw medewerkers.

2. Daarna ontvang je alle detailplannen die nodig zijn om jouw project in goede banen te leiden. Wij bespreken deze met de nodige partners om jou gedetailleerde offertes te bezorgen. In onze voorstellen houden we rekening met duurzame producten en leveranciers, maximaliseren we de circulariteit van het meubilair en denken we na hoe onze ontwerpen een maximale sociale en ecologische impact hebben.

3. Bij de aanvang van jouw project is een goede opvolging cruciaal. Wij kunnen de nodige werfmeetings tussen de verschillende onderaannemers bijwonen en jou hier op regelmatige basis verslag van brengen. Zo wordt er een controle gehouden om alles tijdig op te leveren zodat je jouw verhuis vlot kan plannen. Het gehele proces doorloop je met een vast team van 3 medewerkers: een accountmanager, een interieurarchitect en een administratieve opvolging. We bespreken vooraf grondig welke totaalinrichting van jouw kantoor dé perfecte match is met jouw DNA, functionele en esthetische verwachtingen. Ons vertrek- én eindpunt is telkens het welzijn van onze klanten, hun medewerkers en hun omgeving.

Uiteraard is een oplevering geen einde van het verhaal. We staan steeds klaar bij vragen, extra integraties of tips.

 

 

kantoorinrichting_Buro Project

Onze sterkte als gevestigde Belgische onderneming.

Als diepgewortelde Belgische onderneming met reeds 20 jaar ervaring, heeft de wereld van totaalinrichting van een kantoor geen geheimen meer. Deze expertise wordt aangevuld met een nog belangrijker element: een visie. Buro Project wil slimme werkplekken creëren die een positieve impact hebben op haar omgeving. Waar werknemers met plezier naar toe komen. Smart workplaces for happy people.

En uiteraard start deze visie bij ons eigen team. We practice what we preach. Zo kan je inspiratie opdoen voor jouw kantoorinrichting op maat in onze eigen werkplekken, omgedoopt tot ‘Concept Places’. Geen betere manier om te ervaren hoe ons team elke dag streeft naar de beste service voor elke klant. Voor, tijdens én na elk project kan je steeds rekenen op een vaste contactpersoon en korte communicatielijnen.

CO2 neutraal_Buro Project

We zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds augustus 2021 het CO2-neutraal certificaat hebben gehaald bij expert CO2 Logic!

Deze erkenning kwam na een uitgebreide audit waarin alle CO2-inspanningen in kaart worden gebracht en objectief gescoord worden. Gebouwen, wagenpark, waterconsumptie, leveranciers, circulariteit tot zelf de koffiemachine werden geanalyseerd.

Buro Project_kantoorinrichting

Buro Project is specialist in het uitdenken van totaalinrichting van jouw kantoor, van concept tot uitvoering. Wij treden graag met u in gesprek om te sparren over uw vragen of uitdagingen. Kantoorinrichting op maat laten maken in combinatie met bestaande elementen in jouw kantoor? Of helemaal van nul beginnen op basis van jouw visie? Alles kan. Een overzichtspresentatie van onze services en ons verhaal kan u downloaden in pdf formaat hieronder.