Good question. 

Niet alleen de vestiging, maar ook het team van De Rocker Logistics verhuisde van Wetteren naar Zele. Om deze verandering zo vloeiend en positief mogelijk te maken, schakelde het bedrijf onze hulp in. De nieuwe, lege en vooral onpersoonlijke ruimte zou een huiselijke én tegelijk professionele setting moeten worden die het gemis van ‘het wonen en werken in de buurt’ zou opvangen. Hierdoor stond sfeer en maatwerk hoog op de agenda van onze architecten.

Great work. 

De Rocker Logistics stond helemaal open voor een functionele inrichting zolang het welzijn van de medewerkers in het middelpunt bleef staan. Dankzij deze passie voor het trouwe team heeft het gloednieuwe gebouw in Zele veel meer te bieden dan kwalitatieve opslagruimte. Het is een sfeervolle, productieve werk- en ontmoetingsplek geworden die de huisstijl en cultuur aan de hand van enkele slimme eyecatchers knap in de kijker zet.

Grand ideas.

Kanaal Z bracht deze kersverse centrale hub, voor zowel België, Nederland als Luxemburg, uitstekend in beeld. Ook Thijs (Finance & Relations) en Arthur (Project Advisor) kregen een cameo om de aanpak voor dit project toe te lichten. Het volledige filmpje met al de partners kan je via deze link bekijken.

MEER BEELDEN

Staat uw eigen project hier binnenkort te blinken?

Kom uw plannen bespreken in onze Concept Place, een toonaangevende toonzaal die wij elke dag gewoon gebruiken als ons kantoor. En dat wérkt fantastisch!

Maak een afspraak

Kom langs in één van onze concept places

“Practice what you teach”, zeggen we bij Buro Project. Daarom hebben we van onze eigen kantoren meteen 2 levensechte showrooms gemaakt, waar de inspiratie voor zowel onszelf als onze bezoekers van de muren spat. Kom langs voor een rondleiding waar je het 'New Way of Working' en de laatste trends in kantoorinrichting kan ervaren met een deskundige uitleg.

Ontdek onze concept places