Inzichten
Buro Project

cheer

 30 experts staan voor je klaar
We zijn specialist in het creëren en uitvoeren van fantastische werkplekken. Zowel grote ondernemingen, KMO’s als zelfstandigen kunnen bij ons terecht, voor individuele ruimtes of totaalprojecten.

potted_plant

Wij engageren ons voor een betere wereld
We zijn trots dat we sinds 2021 het “CO2 Neutral” Label mogen dragen. Dit label is het ultieme bewijs dat de erkende bedrijven echte klimaatambities hebben en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

handshake

Meer dan 20 jaar ervaring
Met een team van 7 interieurarchitecten, 12 salesmedewerkers en een uitgebreid backoffice team kunnen wij voor voor iedere klant een gepersonaliseerd team samen te stellen met vaste contactpersonen gedurende het volledige traject.

sentiment_satisfied

Meer dan 4000 tevreden klanten
Uiteraard is een oplevering geen einde van het verhaal. We staan jou bij om daarna het maximale uit jouw kantooromgeving te halen en staan steeds klaar bij vragen, extra integraties of tips.

Enkele klanten

Interesse in een (her)inrichting?

We praten er graag over met jou om vragen te beantwoorden of om een offerte te maken. Via een fysieke meeting bij jou op kantoor, in één van onze Concept Places in Aalst, Knokke, Utrecht of digitaal.

Contacteer ons Ontdek onze concept places